Plan de ‘Compagne’

Mijn passie is mensen gelukkig maken in hun omgeving. Mijn overtuiging is dat een doordachte en aangename omgeving een positieve invloed heeft op mensen. Graag laat ik u kennis maken met mijn passie,  overtuigingen en drijfveren, die tezamen mijn Plan de ‘Compagne’ vormen. Het is waar ik voor sta en maakt altijd deel uit van mijn interieurontwerpen. Op deze manier creëer ik optimale werk-, zorg-  en woonomgevingen vanuit de beleving van de mens.

 

Ieder mens is uniek

Ik ben benieuwd naar wat u beweegt en motiveert. Door uw interesses of de interesses van de gebruikersgroepen op subtiele wijze in het ontwerp terug te laten komen, stimuleer ik het onderbewustzijn zich thuis te voelen. Daarbij speel ik graag met uw verwachtingen, er bestaan bij mij geen kant-en-klaar adviezen. Ieder mens is uniek en daarom is ieder ontwerp van mij uniek.

 

Mens en natuur verbinden

Oorspronkelijk gingen we ons beschermen tegen gevaren vanuit de natuur, hoewel we tegelijkertijd van en met de natuur leefden. Inmiddels hebben velen bewust al dan niet onbewust de natuur buitengesloten en proberen we ons geborgen te voelen in een gebouwde omgeving. Ik geloof dat een verbinding met de natuur goed is voor ons welbevinden. Natuurlijke materialen zorgen voor een beter binnenklimaat en een verbinding met buiten. Belangrijk is om van een plek een huis te maken en je thuis te voelen.

 

Duurzaamheid

Ik geloof in het belang van duurzaamheid. Concreet betekent dit voor mij hergebruiken wat goed is en nieuwe (natuurlijke) materialen en producten toepassen die tijdloos zijn en gerecycled kunnen worden. Ik wil ervoor zorgen dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk wordt.

 

Ontwerpen doen we samen

Het samen ontwerpen hangt nauw samen met mijn overtuiging dat ieder mens uniek is. Samen ontwerpen houd in dat ik naar u en eventuele andere gebruikers luister en doorvraag. Bij meerdere meningen ben ik een verbindende factor en smelt ik de voorkeuren samen met functionaliteit en esthetica. Tijdens het ontwerpproces vindt er regelmatig met u als opdrachtgever én de gebruikers afstemming plaats.

 

Volledig project of deeltrajecten

Om mij heen heb ik een kundig netwerk verzameld, waardoor ik het gehele traject kan begeleiden van voorlopig interieurontwerp tot en met de oplevering. Deeltrajecten zijn zeker mogelijk. Mijn werkzaamheden als interieurarchitect kunnen bovendien betrekking hebben op nieuwbouw, verbouw en renovatie.

 

Vrijblijvende afspraak

Nu u meer van mij weet, ben ik nieuwsgierig naar u. Waarmee kan ik helpen? Neem contact met mij op om vrijblijvend het gesprek aan te gaan. Of kijk nog even verder bij de onderwerpen de zorg en werken.