Interieurontwerp kantoor

Advies nodig bij de inrichting van uw kantoor? Zorgt uw werkomgeving voor stress bij werknemers in plaats van rust en productiviteit? Het nieuwe werken of activiteit gerelateerd werken toepassen op uw  interieur?

 

Schakel mij in als interieurarchitect en ik ontwerp een werkomgeving waarin u en uw werknemers optimaal kunnen presteren en verblijven. Mijn interieurontwerpen verhogen productiviteit en verlagen stress door:

  • diversiteit aan werkplekken
  • een goede akoestiek
  • een fijn klimaat
  • weldoordachte kleurencombinaties
  • het al dan niet letterlijk binnenhalen van de natuur

 

Uw bedrijfsimago is integraal onderdeel van mijn interieurontwerp, zodat u een onuitwisbare indruk achterlaat bij klanten en zakenpartners.

 

Een goede kantoorinrichting verhoogt productiviteit

Hoe vaak komt het niet voor dat een interieurarchitect samen met de directie een prachtig ontwerp realiseert, maar dat de werknemers de ruimte en voorzieningen niet gebruiken zoals het is bedoeld? Helaas vaker dan gewenst. Ik zorg ervoor dat er een omgeving ontstaat waarin iedereen prettig werkt. In sessies met werknemers achterhaal ik het gebruik van de ruimte en hun wensen om hun werk optimaal te kunnen uitvoeren. Deze tijdsinvestering vooraf betaalt zich terug in een goede werkomgeving met als resultaat een hogere productiviteit en betrokkenheid bij het bedrijf. Bovendien verhoogt het de beleving, sfeer en gezondheid van medewerkers en vermindert het stress. 

 

Advies bij het nieuwe werken of activiteit gerelateerd werken

Als interieurarchitect heb ik veel ervaring met projectinrichting van kantoren naar de principes van het nieuwe werken of het activiteit gerelateerd werken. Voorafgaand aan het interieurontwerp denk ik met u mee over wat u wilt bereiken met deze concepten. Ik creëer een interieuradvies dat bij uw organisatie past.

 

Neem vandaag nog contact op

Haal mij in huis als uw interieurarchitect en ervaar de positieve invloed van een weldoordachte inrichting op u, uw personeel, en zakenpartners. Maak via de contactpagina een vrijblijvende afspraak. Bekijk ook projecten die ik als interieurarchitect heb gedaan voor kantoren of lees op de pagina "plan de compagne" meer over mijn aanpak en mijn overtuigingen.